Behandlingar & Priser

Det är många som vill ha tid. Tänk på att avboka i god tid, minst 24 timmar innan. EJ AVBOKAD TID DEBITERAS.

Osteopati

Osteopati är både en vetenskap och ett läkningssystem, där man i behandlingen använder kroppens egna naturliga resurser. Kroppen får hjälp att hitta tillbaka till sin egen balans. Behandlingsbara symptom är: rygg- och nackbesvär, ischias, huvudvärk, migrän, yrsel, andnings- och matsmältningsbesvär, premenstruella smärtor samt arbets- och idrottsskador, med mera. läs mer

Ca. 45 min 780:-


Boka tid


Massage

Ont? Stel? Spänd? – Massage hjälper!

Det är fantastiskt att att se vad massage kan göra vid till exempel muskelsmärta. En klassisk massagebehandling passar för så gott som alla. Huvudvärk, stelhet, stress, dålig sömn och en mängd andra bekymmer. Dina önskemål och behov styr behandlingen. läs mer

Klassisk Massage – Helkropp Ca. 55-60 min 680:-
Klassisk Massage – Halvkropp Ca. 25-30 min 420:-

Fot- och kroppskorrigerande sulor

Undersökningen tar ca 20 minuter.
Forward Arch unika utformning förser dig med ett stöd för det inre, yttre och främre fotvalvet – allt i ett. Inläggen passar i de flesta skor. Lätta att rengöra.
läs mer

Ca. 20 min Ring för pris

Laserbehandling

Laserljusets unika egenskaper stimulerar och sätter igång kroppens egna självläkning på cellnivå. Laserbehandling är hjälp till självhjälp. En smärtfri behandling helt utan kemikalier och biverkningar.

Används i förebyggande och behandlande syfte. Laserterapi är snabb och effektiv vid led-, sen- och muskelskador. Den används direkt på skadeområden men också på triggerpunkter och akupunkturpunkter. Laser är väldokumenterad och har visat stor klinisk förmåga vid behandling av många sjukdomar, mjukvävnadsskador, ledgångsinflammation, nervsmärtor (kroniska och akuta smärttillstånd). Inom sårbehandling – finns det idag ingen bättre metod!

Ca. 15 min. 400:-

Stötvågsbehandling

400:-

Vid stötvågsbehandling i samband med Osteopatisk behandling till kommer +100:-


Kinesiotape

En effektiv behandlingsmetod vad gäller muskulära skador, t.ex. blödningar, tennisarmbåge och överbelastningsskador. Kinesiotape bygger på en speciell tejpningsmetod där man får muskelhinnan runt muskeln att lyfta. Muskeln får vila och samtidigt ökar cirkulationen. Detta påskyndar läkningsprocessen, ger smärtlindring och förbättrar muskelfunktionen.

Behandlar idrotts- och belastningsskador, stimulerar nervsystemet, minskar muskelvärk, förbättrar rörligheten och ger stöd i muskler och leder. Tejpen består av ett mycket elastiskt och följsamt material, ej jämförbart med vanlig sporttejp. Metoden är välkänd och används flitigt inom idrottsvärlden.

Ca. 20 min. 300:-

QINOpraktik

QINOpraktik är en kombination av olika tekniker. Nyckelordet är balans. Läkningen kommer inifrån. Behandlingsformen betonar kroppens helhet, självreglerande och självläkande förmåga. QINOpraktikens mål är att upprätthålla balans mellan struktur, psyke och kemi. (OBS! Förväxla ej med Kiropraktik). läs mer

Ca. 55 min. 680:-

Patient- och Ansvarsförsäkring

Patient- och Ansvarsförsäkring finns via respektive förbund.